30 août 2010

melmelada... confiture

1 kilo de fruita, trossejar en porcions molt petites, mig kilo de sucre, escalfar, posar en pots i envasar... boníssim!!! 1 kilo de fruit, couper en moerceaux très petits, demi kilo de sucre, chauffér, mettre dans un pot... très bon!!!
Posté par monimoni à 23:43 - - Commentaires [3] - Permalien [#]

17 juillet 2010

tipi...

construir una petita tenda india per a les nines de la meva menuda... només cal tela, petits pals, filferro, fil i agulla, tisores i... voilà tipi per a les nines!!
Posté par monimoni à 20:46 - - Commentaires [3] - Permalien [#]
02 juillet 2010

estiu...été

la calor ha arribat de cop... i la xafogor no ajuda gens ni mica.  menys mal que la piscina refresca als menuts  ... 33º !!! uff!!! la chaleur est arrivê... et l'humidité n'aide pas.  piscine cool pour les enfants ... 33º !!! uff!!!
Posté par monimoni à 00:42 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
26 juin 2010

revetlla...verveine

fa un parell de dies vàrem celebrar la revetlla de sant Joan... un pèl tard penjo algunes fotos del moment dels petards... reconec que vaig acabar amb mal de cap però tots els menuts s'ho van passar molt bé!!!
Posté par monimoni à 20:32 - - Commentaires [2] - Permalien [#]
20 juin 2010

me mima...

me mima con mucha ilusión, la Mother inicia una nueva etapa... camisetas y pantalones para niños... con una ternura desbordante se bordan artesanalmente y cada pieza es única... es posible en cualquier talla y en cualquier color... me llena de orgullo explicar que algunos diseños son míos... también he ayudado en la sesión de fotos que poco a poco iremos actualizando... esperamos que a todos os guste!!! avec beaucoup d'illusion, la Mother commence une nouvelle étape... tee-shirts  et pantalons pour des... [Lire la suite]
Posté par monimoni à 17:00 - - Commentaires [3] - Permalien [#]
12 juin 2010

l'atelier del raval...

fa una setmana, el menuts varen participar en les jornades de tallers oberts al barri del Raval de Barcelona... a l'atelier del raval van realitzar un taller de costura creant un titella cadascú, des del patró fins a la confecció... moltes gràcies Ruth!!! la semaine passée, mes enfants ont participé à la journée d'ateliers ouverts du quartier du Raval de Barcelone ... dans  l'atelier del raval  ils ont réalisé un atelier de couture et ont créé une marionnette ... merci Ruth!!! podeu veure les fotos a la seva web:... [Lire la suite]
Posté par monimoni à 15:47 - - Commentaires [2] - Permalien [#]

02 juin 2010

marineres...

shopping d'estiu en una fira benèfica... shopping d'été pour une fondation bénéfique...
Posté par monimoni à 22:01 - - Commentaires [3] - Permalien [#]
30 mai 2010

flauta menuda... petite flûte

la tarda és plena de notes de música:  sol, do, re, la, si... l'après-midi est pleine des notes musicales : sol, do, re, la, si...
Posté par monimoni à 19:57 - - Commentaires [3] - Permalien [#]
18 mai 2010

10 anys... 10 ans

felicitats menuda meva!!! bon anniversaire ma petite!!!
Posté par monimoni à 20:16 - - Commentaires [6] - Permalien [#]
09 mai 2010

aniversari menut... petit anniversaire

dos anys compta aquest blog...  recollint el que més m'agrada: l'univers infantil.  jocs, manualitats, roba, cuina, natura, tradicions... i per descomptat els meus menuts!!!  gràcies als que m'acompanyen en aquesta aventura!! deux ans en partageant mon blog ... en montrant ce que je adore : l'univers infantile.  jeux, ateliers, vêtements,  cuisine, nature, traditions ... et naturellement mes enfants!!!  merci!!
Posté par monimoni à 21:44 - - Commentaires [2] - Permalien [#]