18 avril 2011

museu picasso...

un taller d'investigadors... a la recerca d'un quadre al museu Picasso... una joia d'edifici i unes obres d'un pintor genial.  
Posté par monimoni à 00:17 - - Commentaires [1] - Permalien [#]

20 janvier 2011

kapla...

l'estrella de les joguines d'aquestes passades festes... le top des jouets de ce Noël passé...
Posté par monimoni à 23:04 - - Commentaires [3] - Permalien [#]
20 septembre 2010

toc- toc- toc!

avui ha arribat la revista toctoctoc l'esperava amb il.lusió i de seguida l'hem mirat a casa... fins i tot els menuts li han fet una ullada!! merci Sophie par tes mots!!! c'est un très beau magazine, complet et tendre avec des photos magiques et des reportages intéressants. bonne chance!!
Posté par monimoni à 22:26 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
10 septembre 2010

mel ... miel {souvenir 1]

record d'estiu... taller de mel... mmmmhh!!! souvenir d'été... atelier de miel... mmmmhh!! el petit "astronauta" és el meu menut!! le petit "astronaute" est mon fils!!
Posté par monimoni à 23:07 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
09 mai 2010

aniversari menut... petit anniversaire

dos anys compta aquest blog...  recollint el que més m'agrada: l'univers infantil.  jocs, manualitats, roba, cuina, natura, tradicions... i per descomptat els meus menuts!!!  gràcies als que m'acompanyen en aquesta aventura!! deux ans en partageant mon blog ... en montrant ce que je adore : l'univers infantile.  jeux, ateliers, vêtements,  cuisine, nature, traditions ... et naturellement mes enfants!!!  merci!!
Posté par monimoni à 21:44 - - Commentaires [2] - Permalien [#]
02 mai 2010

natura menuda... petite nature

cap de setmana a la natura... week-end dans la nature...
Posté par monimoni à 22:38 - - Commentaires [2] - Permalien [#]

28 février 2010

racons de xocolata...IV

animada per meninheira, m'afegeixo a ensenyar un raconet de casa meva. m'he decidit per la habitació de la meva filla gran. té un conjunt de maletes que m'encanta, tot i que el contingut (que algun dia ensenyaré) encara té més valor per a mi. dins es troben tots els vestits de les meves nines de quan era petita... és a dir, un raconet menut amb història. este domingo me he animado y me añado a los rincones de chocolate. he escogido la habitación de mi hija mayor. tiene un conjunto de maletitas que me encanta, aunque el... [Lire la suite]
Posté par monimoni à 16:32 - - Commentaires [2] - Permalien [#]
13 février 2010

disfressa...déguisement

el meu menut ha volgut la seva disfressa tot el dia... pel carrer, a casa, a l'hora de dinar... ...i que ho vulgui molts anys més!!! mon fils voulait porter le déguisement tout le jour ... dans la rue, dans la maison, pour manger... ... et pour beaucoup de temps!!!
Posté par monimoni à 22:31 - - Commentaires [1] - Permalien [#]
30 janvier 2010

premi...

meninheira ha estat molt amable amb aquesta distinció... gràcies!!!
Posté par monimoni à 23:41 - - Commentaires [2] - Permalien [#]
24 janvier 2010

orient...

sense menuts ni les presses de cada dia, tots necessitem mimar-nos una mica... sans des enfants, sans le stress de chaque jour, nous avons tous besoin de nous chouchouter un peu... rituelsdorient
Posté par monimoni à 01:09 - - Commentaires [4] - Permalien [#]