Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Monimenuts
Archives
Monimenuts
Catégories
8 juillet 2009

llegir!?...

img_4453_r1_1

Últimament el meu menut, que té cinc anys, mira i remira amb interès tota mena de contes: amb il.lustracions, amb lletra lligada, còmics... fins i tot ahir el vaig sorprendre mirant un llibre de la seva germana gran! No vull forçar però encuriosida li pregunto si llegeix o simplement mira els dibuixos... ell contesta molt convençut:  "Llegeixo, de debò!" Per això, des de fa uns  dies mirem de llegir junts algun conte senzill, treballant l'aspecte de la comprensió i comentant les il.lustracions que acompanyen a la història... pretenc, amb naturalitat, que gaudeixi quan tingui un llibre a les mans. 

Publicité
Commentaires
G
És un moment important. <br /> <br /> Moni, gosaré recomenar-te que et passis per aquest enllaç, potser t'interesarà: <br /> <br /> http://franciscomendez.blogspot.com/2008/01/derechos-imprescriptibles-del-lector.html<br /> <br /> El llibre sencer el pots trobar aquí, crec:<br /> <br /> http://www.bibliotheka.org/?/ver/35902<br /> <br /> Petonets
S
Hola monimoni, que et semblaria practicar la lectura amb el teu fill amb una e-gimcana?<br /> <br /> El Petit Explorador ha preparat una per aquest estiu<br /> <br /> http://www.petitexplorador.com/file/3239/segona-gimcana-petit-explorador<br /> <br /> A veure si trobeu totes les respostes :)
S
Molt bé, del que es tracta també és de compartir la lectura. És vital.
M
Es realmente fantástico que coja afición por la lectura y que tú poco a poco lo vayas animando aún más, estupendo, lo ves como tu niño tiene "cops amagats" y tú sin saberlo...????<br /> Me alegro mucho. Ya participaré comprándole algún libro. Besitos.
Monimenuts
Publicité
Publicité