Panellets menuts
El dolç típic d'aquestes dates són els panellets!!!
Ingredients per a la massa: 500 gr. de patata, 500 gr. d'ametlla crua, 400 gr. de sucre i la pell de mitja llimona. Per fer diferents tipus de panellets es pot posar pinyons, avellanes, coco...
Le doux typique de ces dates sont Panellets!
Ingrédients pour la pâte: 500 gr. pommes de terre, 500 gr. des matières premières amandes, 400 gr. de sucre et de la peau d'un demi citron. Afin d'effectuer différents types de Panellets peut mettre noix de pin, noisettes, noix de coco ...
Bullir les patates amb pell. Pelar-les i preparar un puré. Deixar refredar.
Faire bouillir les pommes de terre avec la peau. Peler et de préparer une purée. Laisser refroidir.
Moldre les ametlles. Moudre les amandes.
Mesurar el sucre. Mesurer le sucre.
Ratllar la pell de llimona. De zeste de citron râpé.
A continuació afegir aquests ingredients al puré.
Puis ajouter ces ingrédients à la purée.
Barrejar per obtenir la massa. Mix pour la pâte.
Ens enfarinarem les mans per a que no se'ns enganxi la massa quan fem els panellets.
Fem boletes menudes i afegim els condiments que vulguem. Pre-calentar el forn a 225º-250º. Posar els panellets de 8 a 10 min. i... voilà! PANELLETS MENUTS!
Nous faisons des petites boules et les assaisonnements ajouter que nous voulons. Pré-chauffer le four à 225 º -250 º. Mettez Panellets 8 à 10 min. I. .. voilà! Panellets petits!