Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Monimenuts
Archives
Monimenuts
Catégories
28 avril 2008

Històries per menuts.

Vaig tenir l' oportunitat, fa poc, d'adquirir el recull dels 23 contes de Beatrix Potter.  Com es pot imaginar les il.lustracions són increibles i s'han realitzat escanejant les aquarel.les originals de l'autora.  L'Elena està encantada amb aquest llibre i intentarem llegir els contes abans d'anar a dormir.

L'altre llibre "Tic Tac" és un clàssic que vaig trobar a una botiga del carrer Major de Sarrià: Anònim. És una nova edició de les hores del dia d'una nena i la seva autora és la Mercè Llimona.  També en aquest cas ella és l'escriptora i la il.lustradora dels dibuixos.  Imprescindible a casa.

L'altre llibre és del autor Jill Barklem i també en destaco les il.lustracions que acompanyen aquesta història de "El Seto de las Zarzas".  El text explica la vida d'una família de ratolins i els seus tres petits ratolinets.

1209412259       

1209412471   1209412421

Publicité
Commentaires
Q
Me encanta este cuento. Espero poder heredarlo ya que es instructivo. Con este BLOG, se aprenden muchas cosas.<br /> Nos vemos.
M
Buenos Días, digo lo de nostalgia porque el libro de TIC-TAC ya lo tenía yo de pequeña y veo que todavía existe y está vigente y que también mis ¡nietos! van a poder disfrutar de ese gran cuento y sus ilustraciones que son estupendas pues están hechas por una gran dibujante, que por cierto para que lo sepais todos, era hija del gran escultor Llimona y madre de una profesora del colegio "Teté".<br /> Con este libro es muy fácil aprender las horas y seguir el día a día del personaje del cuento.<br /> Espero os guste a todos mucho.
Monimenuts
Publicité
Publicité