09 avril 2008

Recomanacions per Sant Jordi

S'apropa una de les festes més importants per a Catalunya.  Més endavant ja parlarem.  Avui vull començar a recomanar alguns llibres pels menuts de la casa.  Pels que comencen a llegir i pels que ja en saben un xic. A partir de 4-5 anys la col.lecció xino-xano és perfecte per conèixer els sons a poc a poc.  Existeixen fins a 20 petits llibres de lletra lligada on els nens aprenen a llegir històries divertides. Per a 6-7 anys "La rosa de sant Jordi" de la col.lecció El Vaixell de Vapor, és una... [Lire la suite]
Posté par monimoni à 18:36 - - Commentaires [0] - Permalien [#]

08 avril 2008

Marie Claire idees

Avui sortia publicada la revista francesa Marie Claire.  És una revista amb bones idees per realitzar amb les teves pròpies mans.  L'edició que he comprat és un número especial per crear petits objectes pels bebés.  Les fotografies estan molt cuidades i per a cada proposta hi ha una explicació al final de la resvista. 
Posté par monimoni à 23:26 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
07 avril 2008

Filmoteca de Catalunya

Si el diumenge per la tarda no sabeu què fer,  la Filmoteca de Catalunya us proposa una pel.lícula per a la família.  Les sessions són a les 17 hores i si els nens tenen el carnet de súpers no paguen entrada.  Els adults, a més, només hauran d'abonar 2 €.  Consulteu la cartellera... val la pena!!!
Posté par monimoni à 14:26 - - Commentaires [0] - Permalien [#]