20 février 2011

platja... plage

escapada a la platja doncs a l'hivern pren força l'aigua i el vent empordanès bufa fort.  els menuts van jugar per la sorra lluny de les massificacions estiuenques dels banyistes... un regal per aquestes dates! la plage dans ces dates nous invite à jouer ... le sable que les baigneurs occupent dans l'été, est entièrement pour les enfants. une belle escapade...
Posté par monimoni à 16:46 - - Commentaires [3] - Permalien [#]

06 février 2011

aniversari... aniversaire

tot i els problemes que continuem patint amb l'ordinador... (el donem per perdut)... la vida dels menuts continua i avui hem celebrat l'aniversari del cosí.  com creixen!  sembla mentida que passi el temps tan ràpid... feliç setmana!!!
Posté par monimoni à 22:56 - - Commentaires [2] - Permalien [#]
20 janvier 2011

kapla...

l'estrella de les joguines d'aquestes passades festes... le top des jouets de ce Noël passé...
Posté par monimoni à 23:04 - - Commentaires [3] - Permalien [#]
31 décembre 2010

galetes menudes... petits gâteaux

amb els menuts aquests dies hi ha més temps... per tant hem fet un taller de galetes nadalenques... mmmh! boníssimes! ces jours il y a plus de temps pour mes enfants ... donc nous avons fait un atelier de gâteaux ... mmmh! délicieuses! trobareu la recepta a la meva revista: monimenuts especial Navidad la recette est dans ma magazine:  monimenuts especial Noël BON ANY!!! BONNE ANNÉE!!!
Posté par monimoni à 12:14 - - Commentaires [7] - Permalien [#]
25 décembre 2010

Nadal ... Noël

BON NADAL !!! JOYEUX NOËL !!!
Posté par monimoni à 12:06 - - Commentaires [2] - Permalien [#]
23 décembre 2010

crackers menuts... crackers petits

taller de crackers:  tubs de cartró, paper de regal, cinta, tisores, cinta adhesiva i  regals menuts!!! atelier de crackers : des tubes en carton, papier cadeau, ruban, ciseaux, ruban adhésif et petits cadeaux!!!
Posté par monimoni à 20:48 - - Commentaires [3] - Permalien [#]

13 décembre 2010

pessebre... crèche

els menuts amb  la cosina han muntat el pessebre... molsa, suro, figuretes de fang, un riu, un pont... tot és a punt!! les enfants ont monté la crèche ... mousse, santones, une rivière, un pont ... tout est prêt!
Posté par monimoni à 23:16 - - Commentaires [4] - Permalien [#]
11 décembre 2010

calendari...calendrier

continuem obrint finestres menudes... jour après jour les fenêtres sont ouvertes...
Posté par monimoni à 14:01 - - Commentaires [1] - Permalien [#]
09 décembre 2010

promomenuts...

LUCILLE LA LUCIOLE Detrás de este título está Cécilia, escritora que semana tras semana desvela la historia de Lucille. En su blog podéis encontrar todos los capítulos (ahora va por el 12) destinado a un público adolescente.  He traducido el inicio del primer capítulo aunque me gustaría excursarme, puesto que he intentado ser lo más fiel a la esencia del texto.  En estas primeras líneas se nos muestra a una protagonista muy viva y espontánea que de repente le cambiará la vida por el infarto de su abuela... os animo a... [Lire la suite]
Posté par monimoni à 22:22 - - Commentaires [2] - Permalien [#]
08 décembre 2010

San Nicolau...

el 6 de desembre a França es celebra San Nicolau... els menuts van rebre pà d'espècies, llaminadures i mandarines. le 6 décembre en France ils célèbrent Saint-Nicolas ... les enfants ont reçu du pain d'épices, de friandises et de mandarines.
Posté par monimoni à 16:33 - - Commentaires [1] - Permalien [#]