04 décembre 2011

advent menut...

ja hem entrat a l'advent i la casa s'omple a poc a poc dels guarniments.  primer el calendari, a continuació el pessebre i en acabat l'arbre... tenim feina aquest cap de setmana!!
Posté par monimoni à 09:01 - - Commentaires [0] - Permalien [#]

10 novembre 2011

temps menut...

... i aquest cop ben menut... no sé com m'ho faig però em falten hores al dia per llegir, tricotar, o fer activitats creatives... de moment vaig servida amb l'assortiment que he portat de França...
Posté par monimoni à 23:47 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
01 novembre 2011

uuuhhh....

la festa tradicional de les castanyes i els panellets es barreja amb les carabasses i les llaminadures... però encara podem fer-ho tot!! ahir vam fer panellets menuts i carabasses per espantar els mals esperits... uuuhhh!!!!
Posté par monimoni à 22:14 - - Commentaires [1] - Permalien [#]
16 octobre 2011

celebracions dels menuts...

a finals de setembre i principis d'octubre, han estat plens de celebracions. els batejos dels cosins petits i els aniversaris han omplert caps de setmana, però tots els menuts s'ho han passat molt bé. porta feina per preparar aquesta mena de trobades, però val la pena... i és que trobar-nos tots és deliciós!!!  
Posté par monimoni à 23:38 - - Commentaires [1] - Permalien [#]
28 septembre 2011

circuit menut...

què podem fer amb una capsa de pizza? per descomptat a casa meva no la podem tirar perquè en un moment els menuts van muntar un circuit per a un cotxe... només una capsa de pizza i retoladors... circuit menut!!
Posté par monimoni à 22:56 - - Commentaires [3] - Permalien [#]
18 septembre 2011

electricitat...

aquest estiu vam realitzar prou activitats (tan grans com menuts) que m'agradaria explicar. a partir d'un kit que vam comprar, el nostre fill va aprendre jugant els components d'un circuit elèctric. va voler construir un molí-far. quin invent!! és necessari: una bateria, fils elèctrics, una bombeta, un interruptor, un petit motor i imaginació!  (pel molí uns branquillons i cola termoadhesiva)
Posté par monimoni à 23:08 - - Commentaires [0] - Permalien [#]

09 septembre 2011

39...

festa a casa. tota la família per celebrar els meus 39 anys... buff!! què gran!! però no vaig renunciar a la meva pinyata, faltaria més!! recepta: tulipes de fruita. préssec, meló, síndria, pruna roja, maduixa, pera, plàtan, fruites del bosc i tulipa per a gelats. tallar tot i omplir. acompanyar amb orxata. boníssim!!!
Posté par monimoni à 23:22 - - Commentaires [5] - Permalien [#]
29 août 2011

fi...

hem acabat les vacances... de retorn a casa queden les fotos i un munt de records per als petits... m'envaeix la rutina tot i que encara faran forces dies de sol... les imatges són de la Costa Brava...
Posté par monimoni à 15:22 - - Commentaires [1] - Permalien [#]
18 août 2011

paisatge menut...

ja ens queda poc a la muntanya i per acabar... una bona acampada amb excursió inclosa!!   
Posté par monimoni à 23:50 - - Commentaires [1] - Permalien [#]
14 août 2011

adéu menut...

ens ha entristit molt la notícia... però segur que la mare de la nostra amiga es troba en un lloc ple de pau... (com a imatge avui deixo el cor que va fer la seva néta amb la meva filla amb unes pinyes)... (quines grans coses fan els menuts!!)  
Posté par monimoni à 22:56 - - Commentaires [1] - Permalien [#]