27 mai 2012

12 anys...

en família i com sempre al voltant d'un pastís, hem celebrat l'aniversari de la meva menuda més gran... felicitats!!!! he pensat reciclar el test de la comunió del meu fill i amb unes maduixes, xocolata per postres i decoració de pastissos el resultat és divertit i irresistible. activitats per a totes les edats... i l'esperat pastís!!! moltes felicitats !!!!  
Posté par monimoni à 23:30 - - Commentaires [3] - Permalien [#]

20 mai 2012

comunió menuda...

el dia de la comunió va sortir tot perfecte! els menuts van gaudir d'un dia molt especial, envoltats per família i amics. el meu menut va sentir molt aprop a tots, sobretot a Jesús. felicitats fill!!! galetes de bizkit un èxit Margarita!!!    
Posté par monimoni à 17:16 - - Commentaires [2] - Permalien [#]
09 avril 2012

cacera menuda...

la cacera d'ous ha estat un èxit... els menuts han sortit a la recerca dels ous de pasqua i de diferents dolços com galetes o xocolata... ara els meus més grans comencen a gaudir perquè condueixen als més petits en el joc... bona pasqua a tothom!            
Posté par monimoni à 23:00 - - Commentaires [7] - Permalien [#]
14 décembre 2011

guarniments...

la casa gairebé plena de guarniments ens fa sentir més a voreta del Nadal... el calendari dia a dia ens recorda el temps que queda... el pessebre, l'arbre, la corona d'advent... tot es prepara amb il.lusió... i aquest cop tan menuts com grans...  
Posté par monimoni à 23:43 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
04 décembre 2011

advent menut...

ja hem entrat a l'advent i la casa s'omple a poc a poc dels guarniments.  primer el calendari, a continuació el pessebre i en acabat l'arbre... tenim feina aquest cap de setmana!!
Posté par monimoni à 09:01 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
16 octobre 2011

celebracions dels menuts...

a finals de setembre i principis d'octubre, han estat plens de celebracions. els batejos dels cosins petits i els aniversaris han omplert caps de setmana, però tots els menuts s'ho han passat molt bé. porta feina per preparar aquesta mena de trobades, però val la pena... i és que trobar-nos tots és deliciós!!!  
Posté par monimoni à 23:38 - - Commentaires [1] - Permalien [#]

09 septembre 2011

39...

festa a casa. tota la família per celebrar els meus 39 anys... buff!! què gran!! però no vaig renunciar a la meva pinyata, faltaria més!! recepta: tulipes de fruita. préssec, meló, síndria, pruna roja, maduixa, pera, plàtan, fruites del bosc i tulipa per a gelats. tallar tot i omplir. acompanyar amb orxata. boníssim!!!
Posté par monimoni à 23:22 - - Commentaires [5] - Permalien [#]
29 août 2011

fi...

hem acabat les vacances... de retorn a casa queden les fotos i un munt de records per als petits... m'envaeix la rutina tot i que encara faran forces dies de sol... les imatges són de la Costa Brava...
Posté par monimoni à 15:22 - - Commentaires [1] - Permalien [#]
18 août 2011

paisatge menut...

ja ens queda poc a la muntanya i per acabar... una bona acampada amb excursió inclosa!!   
Posté par monimoni à 23:50 - - Commentaires [1] - Permalien [#]
14 août 2011

adéu menut...

ens ha entristit molt la notícia... però segur que la mare de la nostra amiga es troba en un lloc ple de pau... (com a imatge avui deixo el cor que va fer la seva néta amb la meva filla amb unes pinyes)... (quines grans coses fan els menuts!!)  
Posté par monimoni à 22:56 - - Commentaires [1] - Permalien [#]