Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Monimenuts
Archives
Monimenuts
Catégories
27 décembre 2011

la maison de Hansel et Gretel...

era un repte pendent... i pel 24 de desembre em vaig animar! a la tarda els menuts picarien el tió, així que em va semblar bona idea posar per berenar una casa de llaminadures estil Hansel i Gretel... quin èxit!!! i és molt fàcil!!!

ingredients per a la massa: receta_1

ingredients per al sucre glasse:  2 clares d'ou batuts a punt de neu, 1 cullereta de cafè de suc de llimona i 300 gr. de sucre glasse.

s'escalfa la nata líquida, el sucre i la mel durant 1 minut. fora del foc s'afegeix la xocolata i la mantega. es fon ràpid. després afegim la canyella o gengibre, la farina i el llevat. barregem. deixar reposar 1 hora.

estenem la pasta i tallem dos triangles, dos quadrats i un rectangle ben gros.

receta1_1

receta2_1

15 min. al forn a 200º. treure i deixar refredar.

per construir la casa necessitem un ciment molt especial: montar dos clares d'ou a punt de neu, afegir el suc de llimona i el sucre glasse.

receta3_1

receta4_1

i es decora amb moltes llaminadures!!!!...

receta5_1

receta6_1

receta7_1

receta8_1

 

Publicité
Commentaires
M
Mmmmmm, ¡QUÉ RICO!, y que bonito y que guapos todos mis niños...<br /> <br /> Os puedo asegurar a los que seguís el blog de Mónica que le quedó precioso y bueníiiiisimo, una auténtica pasada y todos pudimos disfrutar de esta casita de cuento, no quedó ni una "teja" os lo aseguro. ¡ENHORABUENA, FELICIDADES!, como siempre nos has impresionado, emocionado, maravillado, etc, etc.<br /> <br /> Besitos
Monimenuts
Publicité
Publicité