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7 septembre 2008

i... voilà! "MACARONS"!!!

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Ingredients: 200 gr. ametlles picades, 200 gr. sucre glassé, 200 gr. sucre, 2 x 80 gr. de blanc d'ou, colorants alimentaris, 8 cl. d'aigua, termòmetre de cuina fins 150º, balança, màniga pastissera,  robot de cuina per batre, paper parafinat o planxa de silicona, per omplir:  confitura o nata o xocolata...

Ingrédients : 200 g. poudre d'amandes, 200 g. sucre glace, 200 g. sucre, 2 x 80 g. de blanc d'oeuf, colorants alimentaires, 8 cl. d'eau, thermomètre de cuisine jusqu'à 150º, balance, manche pâtissière, robot de cuisine pour battre, papier sulfurisé  ou fer à repasser de silicone, à remplir : confiture ou crème ou chocolat...

1220820939 Procés: es barregen les ametlles amb el sucre glassé. Després s'aboca el blanc d'ou fins que es torni una massa espesa.  Aleshores a la massa d'ametlles tirar una punta petita de colorant. Remenar.

Processus : on mêle les amandes avec le sucre glace. Après le blanc d'oeuf est versé jusqu'à ce qu'on rendra une masse épaisse. Alors à la masse d'amandes lancer une pointe petite de colorant. Remuer.

1220822184Batre l'altre blanc d'ou no gaire fort (no és necessari arribar a punt de neu). En una cassola escalfem l'aigua amb el sucre, arribar a ebullició mai sense passar 110º.  Tirem el caramel (abocant-lo com un filet) al blanc d'ou que hem batut.  Remenar amb la batedora de cuina.  Aquest procés és força llarg, no parar el robot fins que el mereng s'hagi refredat. 

Battre l'autre blanc d'oeuf pas très fort (il n'est pas nécessaire d'arriver à point de neige). En une casserole nous chauffons l'eau avec le sucre, ne jamais arriver à ébullition sans passer 110ºC. Nous lançons le bonbon (le versant comme un filet) au blanc d'oeuf que nous avons battu. Remuer avec la mixeuse de cuisine. Ce processus est assez long, ne pas arrêter le robot jusqu'à ce que le meringue se sera enrhumé.

1220822211 1220820989 Abocar el mereng a la massa d'ametlles que duu el colorant.  Remenar.

Verser le meringue dans la masse d'amandes que le colorant amène. Remuer.

1220821024 Omplir una mànega pastissera de 8 o 10 mm.  Omplir la planxa de silicona. (Amb les mesures que he posat en surten 22 macarons, és a dir, 44 rodones).  Deixar repossar 1h.

Remplir une manche pâtissière de 8 ou 10 mm. Remplir le fer à repasser de silicone. (Avec les mesures que j'ai mises 22 macaron en sortent, c'est-à-dire, 44 ronds). Laisser de côté durant 1 heure.

Després d'una hora, precalentar el forn a 145º.  Posar-hi la planxa amb els macarrons durant 15 minuts. Quan es treguin del forn separar de la planxa amb molt de compte, són molt fràgils!!!

Après une heure, le four à 145ºC. Y mettre le fer à repasser avec les macarons pendant 15 minutes. Quand ils soient enlevés du four séparer du fer à repasser avec beaucoup de compte, ils sont très fragiles !!!

Pel farcit es pot posar xocolata, nata, confitures... i voilà!!! macarons pel meu aniversari!!!

Pour la farce il peut se mettre du chocolat, crème, confitures... et voilà !!! macarons pour mon anniversaire !!!

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Commentaires
A
miam miam !!!!
E
Hum miam miam,rose barbapapa.
M
Mmmmmm, ¡que rico!, estuvo estupendo y muy bien pensado, ahora bien por toda la explicación que das creo que es muy laborioso y pienso que no te lo copiaré, es demasiado para mí, pero repito como en mi anterior escrito los de nata me encantaron.<br /> Otro día tienes que hacer el pastel de flan, es muy fácil de hacer y gustará mucho a tus seguidoras del blog.<br /> Receta: <br /> 2 cajas de flan, contienen 1 sobre de polvos y un sobre con el azúcar quemado. También se puede hacer el flan con huevos y al baño maría (mucho trabajo) <br /> + 2 bioxes grandes <br /> + 1 l. de leche<br /> Se unta un molde por toda la base con los 2 sobres del azúcar quemado. Se deshace 1 biox repartiéndolo por toda la superficie.<br /> Se pone la leche en un pote con un poco de azúcar y los polvos de flan, se mezcla y se pone al fuego hasta que hierve y se echa por encima del briox que tenemos en el molde (la mitad) y pone por encima el otro briox deshecho y por encima el resto del flan. Se deja enfriar y luego se coloca en la nevera.<br /> Para comerlo se saca del molde, se le da la vuelta con lo que queda con el azúcar quemado por arriba y se puede adornar con nata alrededor o por encima.<br /> Si se quiere se puede a la hora de poner los brioxes poner frutos secos (almendras, abellanas, nueces, etc.) como también después de haber untado la base con el azúcar, rodajas de piña, melocotón en almibar, etc, (al darle la vuelta adorna mucho y es muy rico con frutas). Es más fácil que los macarones y también está Mmmmmmm. Besitos
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